waarom een boek

Tool voor een praktisch en mooi interieur.

Een missie

 

‘(Ver)bouwen doe je best tweemaal, één keer om te leren en één keer om het goed te doen’ je hoorde het vast ooit iemand zeggen.

Toch?

Als ik dit hoor, tel ik zachtjes tot tien, ik zwijg en hoop dat niemand het geschreeuw in mijn hoofd kan horen.

 

Want:

Het MOET niet fout lopen bij de eerste keer. En om het goed te laten lopen HOEF je niet noodzakelijk een interieurarchitect onder de arm te nemen. Jij kan het ook. Je moet alleen goed weten waar te beginnen, hoe verder te doen en wanneer te eindigen. That’s all it takes.

 

 

meerwaarde

 

Voor alle interieurarchitecten die me nu vervloeken, omdat ik hun -en dus ook mijn- werk, als makkelijk en overbodig afschilder, even wat meer nuance.

De inbreng van een interieurarchitect kan je onmogelijk evenaren, enkel door te weten waar te starten, hoe het verder moet en waar te eindigen, … De nieuwe inzichten en creatieve oplossingen, de doordachte combinaties van materialen en kleuren en de uitgekiende details van een interieurarchitect zijn wel degelijk een grote meerwaarde bij een verbouwing of inrichting. Maar niet iedereen is op zoek naar die meerwaarde, dus beginnen sommigen er zelf aan, en niet altijd zonder succes.

 

 

Maar …

verhalen over: een tafel die niet past, te weinig licht om te strijken, te weinig kasten in de keuken, of, of, of, … daar word ik somber van. Want die problemen zouden niet bestaan, met het juiste advies, op het juiste moment, op de juiste plaats.

 

Het voelt als mijn taak: zorgen dat, ook zij die het zelf doen, in de toekomst wél licht hebben om te strijken, dat ook hun interieur matcht met dat waar ze van dromen en dat de werken wél vlot en doordacht verlopen.

 

 

Het werd mijn missie.

 

Een intens proces van denken, schrijven, overleg met verbouwers, … tot ik de juiste tool ontwikkeld had: een boek!

 

Het boek, voor al wie eraan begint. Aan het inrichten of verbouwen van een woning. Voor wie advies, tips en steun zoekt in het hele proces. Een boek om in te schrijven, te tekenen en te lezen. Het zal begeleiden en steunen, het is agenda, dagboek en geheugen, tijdens de intense periode van verbouwen.

 

En wie weet, verbouwt vanaf nu iedereen van de eerste keer goed, en hoef ik niet meer zachtjes tot tien te tellen bij het horen van verbouwverhalen.

 

Laat je motiveren, inspireren, adviseren

en leiden,

en alles komt goed!

 

kostprijs: €35 incl. BTW

 

verzenden in België: €4,50