boek

Tool voor een praktisch en mooi interieur.

Spannend, toch? Het avontuur van verbouwen dat voor je ligt. Maar. Waar. Beginnen?

 

In welke volgorde worden de werken uitgevoerd? Heb je wel aan alles gedacht? Zo'n lichtplan, hoe begin je daar nu aan?

 

Met dit boek lukt het. Het is een gids boordevol tips en advies. Het zal je leiden en steunen. Het ordent je gedachten en is de back-up van je geheugen, tijdens de intense periode die deze verbouwing zal zijn.

 

Gebruik het boek. Lees, leer, teken en schrijf. Bouw met deze nieuwe inzichten, stap voor stap aan je nieuwe thuis.

 

 

Waarom dit boek er kwam? Dat lees je hier!

 

 
 
 

 

Laat je motiveren, inspireren, adviseren en leiden,

en alles komt goed!

 

kostprijs: €35 incl. BTW

 

verzenden in België: €4,50

 

 

lezers over NIEUW IinI ZICHT in je ruimte.

het woord 'boek' dekt de lading niet helemaal, het is iets dat je meeneemt in je handtas naar beurzen, winkels, .... en een leuke herinnering als het allemaal rond is

 

Een aanrader! Mooi vormgegeven en vol nuttige informatie met een vleugje humor. Ideaal cadeau om aan (ver)bouwers te geven.

O, o, o … wat een heerlijk hebbeboek! Dat voelde ik meteen toen ik deze praktische gids voor (ver)bouwers in handen kreeg, dat besluit ik nadat ik ‘m grondig doornam, volschreef, beplakte en voor eeuwig de mijne maakte door mijn naam – met stift! - te noteren in het daarvoor voorziene vakje op de eerste pagina.

 

Nieuw (in) Zicht in je ruimte is geen hebbeding zonder meer. Het biedt interieuradvies en verbouwingstips die er echt toe doen. Het is een boek dat de juiste combinatie weet te vinden tussen louter advies en humor, tussen inspireren en zelf creëren. Voeg daarbij de ontzettend rustgevende en verzorgde lay-out, de witpagina’s waarop je kan tekenen en neerpennen, de transparante kalkpapiertjes die een nieuw hoofdstuk aankondigen, de quotes die blijven hangen … en je hebt een boek met zoveel pluspunten dat je het virtuele klik- en zoekwerk en het urenlange googelen naar die ene tip vanzelf laat voor wat het is.

 

Na een beknopte intro, waarin de auteur (*) vertelt dat we het boek kunnen zien als een gids en leidraad doorheen het proces van (ver)bouwen, komen in acht hoofdstukken die stappen aan bod. Dat gaat dan van het opmeten en schaaltekenen (met een handige meettabel erbij) over het visualiseren (van droom en realiteit) tot het werfplannen en uitvoeren. Geen haan die ernaar zou kraaien als het boek daarmee eindigt. Gelukkig doet het dat niet en komt er nog dat korte, laatste hoofdstuk waarin de auteur erop wijst om iedereen, helpers klein en groot, te bedanken voor hun aandeel in het proces: throw kindness around like confetti.

 

Het is die fijngevoelige insteek die het boek tot een toegankelijk kleinood maakt, voor (ver)bouwers, maar ook voor ruim(te)denkers zoals ik. Het is een boek dat uitnodigt om te gebruiken, te lezen, te leren, te tekenen en te schrijven. De vele mogelijkheden die het biedt, tillen het ver boven de modale productie uit. Graag meer van dat!

 

(*) (interieurarchitecte – volleerd ervaringsdeskundige - de facto werfleidster)

 

 

NIEUW IinI ZICHT - KATJA BOONS - STEENDRIESEN 40 - 3980 TESSENDERLO - 0486 89 73 54 - katja@nieuwinzicht.be